Makelaar Online

Het CMS voor de moderne makelaar.

Portfolio en klanten impressie

Wat denken de klanten over Makelaar Online en de diensten van Zanfi Solutions? U treft hieronder enkele reacties.

"Ik heb Zanfi Solutions leren kennen als een uiterst betrouwbaar bedrijf met "kennis van zaken". Gebruikerswensen worden snel en goed uitgevoerd. De synchronisatie met VBO-effector en de XML-dump voor andere websites geven een enorm gebruikersgemak. Een aanrader voor de makelaar die af wil van zijn maandelijkse website- kosten en toch een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product nodig heeft met uitstekende service!".
Rotterdam, Jan van der Heden 2V Makelaars

"Omdat ik vrij plotseling overstapte van een bestaand makelaarskantoor naar een eigen kantoor had ik snel een eigen website nodig. Via Zanfi Solutions had ik zeer snel en tegen een redelijke prijs, een mooie professionele website, die ook erg gebruiksvriendelijk is. Doordat ik gelukkig goed kon overleggen over mijn eigen inbreng in het geheel heb ik een website die precies de sfeer heeft die ik voor ogen had."

"Na diverse offertes opgevraagd te hebben, vele telefoontjes en research kwam ik uiteindelijk in contact met de heer Gianluca van het bedrijf Zanfi Solutions te Assen. Aangezien ik een doorstart maakte als Makelaar had ik op korte termijn een professionele website nodig. In tegenstelling met vele andere IT bedrijven antwoord men bij Zanfi Solutions verrassend snel. Men kent gelukkig geen 0900 nummers, geen valse beloftes maar snelle heldere eerlijke antwoorden en yes ze zijn er nog die echte IT-ers.
Vanzelfsprekend is een website van groot belang in de Makelaarsbranche. Zanfi Solutions bood mij een prima functionerende website van hoog niveau en was de investering een goede zet. Kwaliteit kost soms iets meer, maar verdient zich altijd terug. Indien men de investering over een wat langere termijn bekijkt is Zanfi zeer concurrerend aangezien diverse concurrenten voor idem mogelijkheden duizenden euro's per jaar vragen."
Gjalt Biesma van www.huisboertje.nl

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van gerealiseerde websites.

www.2vmakelaars.nl

www.hypovesta.nl

www.bestbuymakelaars.nl

www.bestbuyimmo.com

www.recreatieplaats.nl

www.mijnonlinemakelaar.nl

www.italie2go.nl

www.thehagueproperty.nl

www.2vmakelaars.nl

www.makelaar-uendewit.nl

www.huisboertje.nl